donderdag 22 november 2012

Zwart Wit Styling.

Ik ben gek op teksten en dan vooral in zwart / wit.

Ik had nog wat zwarte fotolijsten liggen en de mooie tekst Confessions gekocht bij StoerinStyle, wat mooie kaarten die ik kreeg bij de VTwonen en een paar teksten uitgeprint van Pinterest en mooi gestyled tegen een muur gezet.

Wat mooie kaarsjes, een zwarte kralenketting, paar takjes uit de tuin, Basichus van BasiclabelS erbij gezet en het mooie plaatje is compleet. En voor de fun een klein wit hertje.

Straks als Sinterklaas weer vertrokken is ga ik er mijn sloophouten kerstboom, witte kerstengel en papieren kerstster aan toevoegen.
Je hoeft dus niet altijd veel geld uit te geven om je huis leuk te stylen.

En na de feestdagen print ik andere teksten of mooie plaatjes om het geheel weer een andere uitstraling te geven.

Simpel maar mooi!








zondag 18 november 2012

Huisjes Tic

Ik heb een huisjes tic.

Ik hou van de simpele vorm en vooral van hout vind ik ze erg mooi. Het zal er vast mee te maken hebben dat ik altijd bezig ben met wonen en interieur.

Ze zijn in veel soorten en maten te verkrijgen en mijn laatste aanwinst is een Basichus uit Zweden van Basiclabel via Accessorizeyourhome die staat te pronken bij op de kast met mijn lijsten met zwart/wit quotes waar ik fan van ben.

En straks in de feestmand staan er ook altijd wat huisjes als sfeerlichtjes.
Bij mijn verzameling heb ik zelfs een ketting van Dutch House van Jenna Postma die ik heel vaak draag en waar ik graag meer verschillende van zou willen hebben.

En in mijn logo zit natuurlijk ook een huisje. Zou niet anders kunnen ;-)











donderdag 15 november 2012

Mooie DIY van Tierlantijn

Mooie DIY gevonden via Ilona de Jong van Tierlantijn.

Leuke lichtjesslinger met kapjes in het zwart/wit (natuurlijk) van muffins vormpjes! Te verkrijgen met sterren en/of ruit.
Ik heb ze meteen besteld om voor een speciaal iemand te maken die me heel dierbaar is en altijd voor me klaar staat.

En natuurlijk maak ik voor mezelf ook zo'n mooie lichtslinger voor de donkere dagen. Ik heb nog een dikke tak ergens liggen die ik wit of zwart ga spuiten en daar gaat de lichtjesslinger omheen voor in de hal zodat het daar ook al gezellig een beetje in de kerstsfeer komt.
Het mag voor mij beginnen! Maar wacht toch wel op Sinterklaas en op 6 december ga ik los!

Bedankt Ilona voor je leuke idee